Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)15g5.3kcal0.4g1g0g0.5g
Minimaissi, Eldorado4.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.3g5.8kcal0.4g1g0g0.4g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g2.8g7.9kcal0.8g0.1g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.4g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.6g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.9g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g60kcal4.4g6g2g2.4g
Valittu annoskoko40g30kcal2.2g3g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.1g1.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g75kcal5.4g7.4g2.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482