Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Uudet perunat keitetty13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Keräkaali, 100g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g45kcal1.6g5.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko40g23kcal0.8g2.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.4g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g56kcal2g6.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745