Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.7g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu3.3g12kcal0.4g2.4g0.1g0g
Vadelma 16g6.4kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.2g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g159kcal3.6g19.4g7g1.2g
Valittu annoskoko40g80kcal1.8g9.7g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal0.9g4.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g198kcal4.5g24.1g8.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846