Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.1g6.7kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g52kcal4g0.3g3.9g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g207kcal13.6g1.6g16.4g1.8g
Valittu annoskoko41g104kcal6.8g0.8g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal3.4g0.4g4.1g0.5g
Arvot/100g100g256kcal16.8g2g20.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723