Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g18g18kcal3.3g0g0.4g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)7.3g20kcal1.3g0.1g1.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g5.9g1.8kcal0.3g0.1g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g94kcal10g1g5g0.2g
Valittu annoskoko41g47kcal5g0.5g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.5g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12.3g1.2g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905