Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g6.5g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%12g26kcal2.2g0g1.4g0g
Porkkanaraaste 200g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto3.3g11kcal0.7g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g120kcal7.2g8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko40g60kcal3.6g4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.8g2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g149kcal8.9g9.9g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891