Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)8.5g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 8.7g8.4kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g64kcal4.6g6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko40g32kcal2.3g3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.2g1.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.7g7.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185