Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.7g1.2kcal0.2g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g68kcal4.8g3g3.8g0.6g
Valittu annoskoko41g34kcal2.4g1.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.2g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.7g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135