Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Punaherukka 3.1g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Mustaherukka 9g5.5kcal0.1g0.7g0g0.5g
Valkuainen (100g)1.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g114kcal4.2g12.2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko41g57kcal2.1g6.1g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.1g3.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g140kcal5.2g15.1g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001