Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.14g49kcal1.9g9.6g0.3g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g8.4g27kcal1.5g3.6g0.7g1.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g163kcal7g26.6g3g4g
Valittu annoskoko41g82kcal3.5g13.3g1.5g2g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.8g6.7g0.8g1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g32.8g3.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893