Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g91kcal9.8g1g5.2g1g
Valittu annoskoko41g46kcal4.9g0.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.5g0.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g113kcal12.1g1.2g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672