Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g13g28kcal1.4g1.1g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g80kcal3.2g5.2g5g0.4g
Valittu annoskoko41g40kcal1.6g2.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.8g1.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g98kcal3.9g6.4g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125