Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Pekoni rasvainen 1.2g4.4kcal0.1g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g93kcal5.6g4.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko41g47kcal2.8g2.4g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.4g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g115kcal6.9g5.9g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294385