Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g47kcal1.8g3.2g2.8g1.4g
Valittu annoskoko41g23kcal0.9g1.6g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.5g0.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.2g4g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060