Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.3g0.8g1.1g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g6.9g22kcal0.1g0g2.4g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.4g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g257kcal5.6g38.4g8.2g2.6g
Valittu annoskoko41g129kcal2.8g19.2g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g64kcal1.4g9.6g2.1g0.7g
Arvot/100g100g317kcal6.9g47.4g10.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241