Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g11g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow1.5g5.7kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g56kcal5.6g2.6g2g0.8g
Valittu annoskoko40g28kcal2.8g1.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.4g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6.9g3.2g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521