Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.5g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7.7g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g3.1g12kcal0.9g1.8g0.1g0.1g
Grahamjauho 2.4g8kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g85kcal2.8g11g2.8g1.6g
Valittu annoskoko40g42kcal1.4g5.5g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.7g2.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237