Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä17g18kcal1.3g3g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.2g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g97kcal3.8g11.8g3.6g3.8g
Valittu annoskoko41g48kcal1.9g5.9g1.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1g3g0.9g1g
Arvot/100g100g119kcal4.7g14.6g4.4g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174