Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g45kcal1.7g8.8g0.3g0.5g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)12g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g5g36kcal0g0g4g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.7g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g248kcal4.4g37.4g8.6g1.2g
Valittu annoskoko41g124kcal2.2g18.7g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal1.1g9.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.2g10.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450