Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2g17kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g3.9g6.9kcal0g0.4g0g0g
Mustikka12g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2g7.3kcal0.3g1.1g0.2g0.2g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g180kcal4g25.4g5.4g1.8g
Valittu annoskoko41g90kcal2g12.7g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1g6.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.3g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956