Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g47kcal3.9g0g3.5g0g
Maissi jyvät 17g24kcal0.5g4.3g0.4g0.6g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g161kcal10g9g9.2g1.2g
Valittu annoskoko41g81kcal5g4.5g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.5g2.3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g11.1g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729