Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g10g11kcal0.2g0.3g1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.1g13kcal1.4g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g142kcal9.2g1.2g11.2g0.6g
Valittu annoskoko41g71kcal4.6g0.6g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.3g0.3g2.8g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.3g1.5g13.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390