Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g21g35kcal4g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g6.5g9kcal0.2g0.1g0.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.9g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g114kcal10.2g1.2g7.2g0.2g
Valittu annoskoko41g57kcal5.1g0.6g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.6g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.6g1.5g8.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339