Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaurahiutale 2.1g7.8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g5.2g2.9kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow10g10kcal1.9g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g136kcal9g15.6g4g1.6g
Valittu annoskoko41g68kcal4.5g7.8g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.3g3.9g1g0.4g
Arvot/100g100g168kcal11.1g19.2g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499