Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g29g42kcal6.4g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.2g6.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g5.2g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g120kcal13.2g1g6.6g0.2g
Valittu annoskoko41g60kcal6.6g0.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal3.3g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.3g1.2g8.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691