Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy13g70kcal1g4.2g5.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.5g33kcal1.2g0.4g3g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g300kcal9.2g9.4g25.4g0g
Valittu annoskoko41g150kcal4.6g4.7g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal2.3g2.4g6.4g0g
Arvot/100g100g370kcal11.3g11.6g31.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478