Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parsa 31g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g29kcal1.2g3.2g1.2g1g
Valittu annoskoko41g14kcal0.6g1.6g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.3g0.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g35kcal1.5g3.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894