Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Hasselpähkinä 2.1g13kcal0.3g0.1g1.3g0.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.6g5.1kcal0.8g0.4g0g0.3g
Punainen linssi risenta 500g=6dl2.2g6.7kcal0.6g1.1g0g0.2g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g11g17kcal0.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g93kcal4g4.6g6.4g2.2g
Valittu annoskoko41g47kcal2g2.3g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1g1.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994