Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g8.5g29kcal1g5.1g0.2g1g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.2kcal0g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g145kcal2.4g24.6g3g2.6g
Valittu annoskoko41g72kcal1.2g12.3g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal0.6g6.2g0.8g0.7g
Arvot/100g100g178kcal3g30.3g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496