Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.9g4.2kcal0.2g0g0.4g0.2g
Hamppu, siemen0.7g3.7kcal0.2g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g6.7g22kcal0.9g3.9g0.2g0.9g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g170kcal4.6g24.6g5.4g3g
Valittu annoskoko41g85kcal2.3g12.3g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.2g6.2g1.4g0.8g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.2g6.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341690