Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 22g27kcal4.6g0g1g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.7kcal0.3g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g90kcal10.2g2.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko41g45kcal5.1g1.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.6g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.5g3.2g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414