Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.2g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytkerma4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g40kcal1g3.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko41g20kcal0.5g1.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.3g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g49kcal1.2g4.2g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943