Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g12g7kcal1.2g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mantelilastu (A la meira)4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g192kcal7.8g2.4g17g0g
Valittu annoskoko41g96kcal3.9g1.2g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal2g0.6g4.3g0g
Arvot/100g100g236kcal9.6g2.9g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231