Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g11g17kcal0.2g0.3g1.7g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuha (Kela 1989), annos 100g11g11kcal2.1g0g0.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g77kcal6.6g1.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko41g39kcal3.3g0.9g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.7g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.1g2.2g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513