Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.8.1g28kcal1.1g5.5g0.2g0.3g
Kevytmaito (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g116kcal5.6g13.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko41g58kcal2.8g6.7g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.4g3.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.8g16.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000