Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali14g2.8kcal0.3g0.3g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.6g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.9g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Katkarapu3.4g2.4kcal0.5g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g32kcal2.6g2.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko41g16kcal1.3g1.2g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.7g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.2g2.9g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299