Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa5.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g23kcal0.9g0.2g2g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.3g1.1kcal0g0g0g1.9g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)2.3g13kcal0.6g0.2g1.2g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g230kcal12g3.6g18.4g5.4g
Valittu annoskoko41g115kcal6g1.8g9.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna21g57kcal3g0.9g4.6g1.4g
Arvot/100g100g281kcal14.7g4.4g22.5g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365