Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte10g4.8kcal0g1.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)7.5g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Leivinjauhe0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl7.9g29kcal0.9g5.8g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen5.7g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g194kcal3.4g25g8.6g0.8g
Valittu annoskoko41g97kcal1.7g12.5g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g48kcal0.9g6.3g2.2g0.2g
Arvot/100g100g237kcal4.2g30.6g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983