Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g47kcal5.6g2.8g1g1.2g
Valittu annoskoko41g24kcal2.8g1.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.4g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.4g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589