Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 9g14kcal0.2g0.9g1g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g55kcal2.4g3.6g3g1g
Valittu annoskoko41g28kcal1.2g1.8g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.6g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g67kcal2.9g4.4g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233