Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty19g26kcal1g5.2g0.1g0.6g
Chorizo makkara, annos 100g13g33kcal1.4g0.6g2.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)7.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g130kcal4.8g12.4g6.4g1.2g
Valittu annoskoko41g65kcal2.4g6.2g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.2g3.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.2g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332