Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 17g6.5kcal0.2g1.2g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 7g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.7g12kcal0.9g0g1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g101kcal5.6g7.8g5.2g1g
Valittu annoskoko41g50kcal2.8g3.9g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.4g2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6.9g9.6g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059