Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 13g15kcal2.7g0g0.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g25g8.6kcal0.4g1.6g0g0.8g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.8g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g70kcal6.4g4g3g1.6g
Valittu annoskoko41g35kcal3.2g2g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.6g1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g85kcal7.8g4.9g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359