Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g8g14kcal1.6g0g0.8g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g20g11kcal0.3g2.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g5g8kcal0.2g0.2g0.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g68kcal4.2g5.2g3.4g0g
Valittu annoskoko41g34kcal2.1g2.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g1.3g0.9g0g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134