Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g253kcal7.4g2.2g24g0g
Valittu annoskoko41g127kcal3.7g1.1g12g0g
Annoskoko puolitettuna21g63kcal1.9g0.6g6g0g
Arvot/100g100g309kcal9g2.7g29.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903