Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7.8g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 1.6g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g122kcal10.6g3.4g7g0.8g
Valittu annoskoko41g61kcal5.3g1.7g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal2.7g0.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4.1g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897