Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu16g34kcal1.3g1g2.8g0.2g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka5.4g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio10g6.4kcal0.1g0.4g0.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.8g20kcal2g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g134kcal7g5.2g9.4g0.6g
Valittu annoskoko41g67kcal3.5g2.6g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g33kcal1.8g1.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.5g6.3g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493