Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 75g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Tattarijauho, Myllynparas31g107kcal4.1g21.2g0.5g1.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 52g16kcal1.5g1.9g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g126g106kcal1.4g23g0.5g2.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 50g351kcal0.2g0g39.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 22g9kcal2.2g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.9g4.9kcal0.1g1.5g0.1g1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1798kcal42.6g201.2g90.2g15.2g
Valittu annoskoko400g899kcal21.3g100.6g45.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna200g450kcal10.7g50.3g22.6g3.8g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419