Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 61g85kcal7.6g0.2g6g0g
Sokeri 79g320kcal0g78.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.6g1.6g4.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g2445kcal43.8g372.4g82.2g13.6g
Valittu annoskoko400g1223kcal21.9g186.2g41.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna200g611kcal11g93.1g20.6g3.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671