Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl49g64kcal6.3g0.2g4.2g0g
Sokeri 71g289kcal0g71g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g234kcal6.9g47.7g0.8g2.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Voi 31g228kcal0.4g0.1g25.5g0g
Maito, Kevyt52g24kcal1.7g2.5g0.8g0g
Mustikka metsä- 126g55kcal0.6g8g0.8g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1796kcal32.2g261.4g64.2g13g
Valittu annoskoko400g898kcal16.1g130.7g32.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna200g449kcal8.1g65.4g16.1g3.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149